Nieuws, lezingen en interviews

Thuis/Over ons / Nieuws, lezingen en interviews
Baas in eigen Bank, voor welvaart en welzijn!

Met dank aan ©Linda Steenhuis voor de foto'sHet laatste Nieuws> November 2017 | DVM-TV heeft deze maand deel 4 van het opzienbarende vijfdelige interview met de grondlegger van De Blije B gepubliceerd. Zie deel 4: Onthullingen door een insider. Meer van het laatste nieuws zal hier binnenkort verschijnen.

 

> September - Oktober 2017 | We schreven in november 2016: De Blije B kan operationeel worden. Hoe? Door actieve participatie vanuit de samenleving zelve. De Blije B staat klaar om te dienen en heeft er alles aan gedaan om zover te komen. HET IS NU AAN DE MENSEN. De Blije B is Van, Voor en Door de mensen en niet anders! Wordt bewust via Waarom, volg een Lezing, beluister Interviews en deel De Blije B Flyer. Sta op en Doe nu mee!

 

> Juli - Augustus 2017 | DVM-TV heeft in juni deel 2 van het opzienbarende vijfdelige interview met de grondlegger van De Blije B gepubliceerd. Zie: Onthullingen over de werkelijke macht. Deel 3 van het vijfdelige interview is in augustus uitgekomen. Extra kijktip: De Blije B lezing uit 2016: 'Vrij en Blij uit de crisis met een nieuwe Bank en Munt' is nu online beschikbaar. Na deze lezing heb je kans dat je niets meer hetzelfde kunt zien! Deze aanrader is te zien via: http://bit.ly/2gPgnB1

 

> Wil je eerder nieuws lezen? Lees dan verder via: Nieuwsoverzicht.

 


 

De lezing ‘Baas in eigen Bank, voor welvaart en welzijn’

Voor Nederland en België zijn lezingen in voorbereiding. Zodra een lezingsdatum definitief geboekt is, wordt deze hieronder gepubliceerd. Doe mee en organiseer ZELF ook een De Blije B lezing. Je initiatief en mogelijkheden om een lezing te organiseren, kan je bij ons aanmelden via Contact.

 

> De oude lezing uit 2016, 'Vrij en Blij uit de crisis met een nieuwe Bank en Munt' is volledig online te zien via: Lezing!

 

Contact UnitedPeople Foundation

Let op! In Nederland geeft De Blije B uitsluitend lezingen vanaf 80 personen aan bedrijven, organisaties en particulieren.        
UITZONDERINGEN: Alle GVA, GVL en Non-profit aanvragen. Deze worden per aanvraag op aantal en extra mogelijkheden bekeken. 

Lezingen België> Michael Sabbe geeft in België namens United People unieke De Blije B toplezingen voor welvaart en welzijn. Als econoom geeft hij een heldere uitleg over het op schulden gebaseerd geldsysteem en de invloed ervan op ons dagelijks leven. Er wordt gekeken naar echte oplossingen, het basisinkomen en wie er werken met- en aan nieuwe systemen. Doe met ons mee en organiseer ZELF een lezing. Het zelf organiseren van een lezing kan je bij ons aanmelden via Contact.

 

Lezingen Nederland > Donderdag 30 november 2017 wordt om 20:00 u de TOP-lezing ‘Baas in eigen Bank, voor welvaart en welzijn’ gegeven. Deze lezing geeft uitzicht op positieve verandering, voorspoed en welzijn voor iedere deelnemer via een coöperatieve pro-life fairtrade bank i.o. Inloop vanaf 19:30 u. Attentie: Reserveer op tijd, vol is vol. (De Lezing 12/10 was totaal uitverkocht). De lezing wordt georganiseerd door: DeLezing.nl, Stormvogelweg 1, 2106 DA Heemstede. Informatie en reservering.

 

> Woensdag 10 januari 2018, Lezing ‘Baas in eigen Bank, voor Welvaart en Welzijn’, georganiseerd door GVL Lezingen, 1761 WH Anna Paulowna, Info volgt: Klik Hier!

> Zondag 14 januari 2018, TOP-Lezing ‘Baas in eigen Bank, voor Welvaart en Welzijn’, georganiseerd door Frans Heslinga in de EXPO Houten, Info: Klik Hier!

> Donderdag 22 februari 2018, TOP-Lezing ‘Baas in eigen Bank, voor Welvaart en Welzijn’, georganiseerd door Asmara en Desiré in Villa Flora in Hillegom, Info volgt.

 

Ontvangen reacties op de lezing >“Ik heb zitten lachen en huilen. Wat een aangrijpende lezing en fantastische oplossingen. Er is weer hoop. Dank jullie wel voor alle inspanningen. Ik doe mee.”

> "Erg leuk en inspirerende lezing. Ik wil dat jullie je doelen bereiken. We hebben die transformatie van het geldsysteem heel hard en snel nodig."
> "Ik was op de lezing en ik ben zeer enthousiast. Ik kreeg een déjà vu, want ik stond ook aan de wieg van de oprichting van de Triodos Bank."
> "Het was vanavond inderdaad een TOP-lezing met Ronald. Het zangduo Paul en Carla paste er met hun passende songs perfect in."
> “Ik merkte tijdens en na de lezing dat veel deelnemers mega-enthousiast zijn. Wat een bevlogen man is deze spreker.”
> "Wat hebben wij genoten van de geweldige presentatie door Ronald."
> “N.a.v. deze lezing: ik ben diep geraakt en wil graag meedoen. Liefde overwint alles.”
> "Nog veel dank voor de inspiratie die er tijdens de lezing vanaf spatte."

 Ronald, Paul en Carla> Ronald Bernard is ondernemer. In zijn achtergrond zit economie, psychologie, bouwkunde en theologie. Hij werkte ruim 30 jaar in diverse branches. In de financiële sector was dit vermogensbeheer, valuta- en depositohandel. Hij is initiator van De Blije B, een burgerinitiatief van professionals.

 

> De succesvolle zangers - songwriters Paul (bariton) en Carla (mezzosopraan) van der Veldt, zijn beiden via To Be, Holland’s Got Talent, Opera Familia, het Gouden album Il Canto, Radio, TV en alweer 3 schitterende Theater Tournees een hartverwarmend begrip in Nederland.

 

 


 

Ons bewustzijn veranderen

Eenheid in diversiteit

Er zijn oplossingen om samen uit de spiraal van schaarste te komen op weg naar voorspoed. Toonaangevend wetenschappelijk onderzoek vertelt ons: Het bewustzijn is de drijvende kracht achter verandering. Groei boeken op het gebied van bewustzijn betekent het maken van echte, blijvende, duurzame vooruitgang.
Als het bewustzijn beseft hoe krachtig en rijk we zijn als eenheid in diversiteit, dan verandert de wereld met ons mee. Als je wilt weten wie er de macht heeft? Volg dan het geld. Wij laten je zien dat we via het geld de macht hebben weggegeven aan het financiële systeem, multinationals en hun puppets in de politiek. Het is tijd om op te staan. Alleen door onze macht terug te nemen, kunnen wij de wereld veranderen.

Interviews Wij geven interviews over kansen die laten zien dat we het zelf in de hand hebben. Interviews die goed zijn voor het lichaam, geest, bewustzijn, onze planeet en o ja, de portemonnee. Ons initiatief en geld zijn geen doel op zich, maar een middel om hogere doelen te bereiken. Onze hogere doelen zijn een rechtvaardige samenleving en gezonde economie.

Daar staat De Blije B als burgerinitiatief van professionals voor. De laatste B staat zowel letterlijk als figuurlijk ook voor Beweging. Een beweging waarmee we Nederland teruggeven aan de burger. Wij geven in Nederland en België lezingen aan bedrijven, organisaties en particulieren. Als je geïnteresseerd bent in onze lezingen of interviews, meld je dan aan bij United People Foundation via contact.

Contact UnitedPeople FoundationDoe mee...

 

Onder de filmpjes staat een overzicht van gepubliceerde interviews.

 

Het interview links (Geld! Volgens de Blije B, geen doel maar een middel ) is per onderwerp beluisteren. Klik daarvoor op de onderwerpen: (1) Het oude systeem (2) De renteheffingen (3) Proeftuin Nederland (4) De URA munt (5) Politiek Den Haag (6) De Blije Beweging - “Ronald heb ik ervaren als een presentator die zonder toeters en bellen zijn verhaal voor het voetlicht brengt met een geheel eigen overtuigingskracht”  - Marian van der Veen.  

 

 

 

Kijk hier regelmatig. Het interviewoverzicht wordt verder uitgebreid. > 08-11-2017 | DVM-TV interview met De Blije B grondlegger waarin hij antwoorden geeft op de veelgestelde vragen n.a.v. deel 1 en 2. Zie: Deel 4.

> 26-08-2017 | Koen Haegens schrijft in de Volkskrant een anti campagne artikel over de grondlegger van De Blije B met insinuaties en misinterpretaties.
> 22-08-2017 | DVM-TV interview met De Blije B grondlegger waarin hij antwoorden geeft op de veelgestelde vragen n.a.v. deel 1 en 2. Zie: Deel 3.
> 09-06-2017 | DVM-TV interview met de grondlegger van De Blije B waarin onthullingen over de werkelijke machten worden besproken. Zie: Deel 2.
> 27-04-2017 | Het DVM-TV interview met de grondlegger van De Blije B ging viraal via vele kanalen door de schokkende onthullingen. Zie: Deel 1.

> 06-04-2017 | Een andere kijk op geld. PM Heilmann in gesprek met Pioniers Magazine over B of Joy en de rol van geld. Lees het boeiende Interview.

> 17-01-2017 | Wordt Nederland wakker? De Blije B breekt door in de media. Een interview met de grondlegger van De Blije B is te lezen in de Volkskrant.

> 10-10-2016 | Debat met experts Anthony Migchels, Ad Broere en initiator De Blije B over geld, banken en nieuwe mogelijkheden. Klik op HIER om te kijken.

> 25-05-2016 | Een uur durend interview op Pateo Radio, met Dr. Johan Oldenkamp en de initiator van De Blije B. Klik op Interview om te luisteren.

> 11-05-2016 | Interview op Radio Finding Voices, met Irma Schiffers, Jeroen Ghuijs en John Diks en De Blije B initiator. Klik op Interview om te luisteren.

 

Contact UnitedPeople Foundation