Nieuws, lezingen en interviews

Thuis/Over ons / Nieuws, lezingen en interviews
Baas in eigen Bank, voor welvaart en welzijn!

Met dank aan ©Linda Steenhuis voor de foto'sHet laatste Nieuws> Januari - Februari 2018 | VitaliFeiten had op 14-01-2018 een interview met de B of Joy grondlegger. Paul vroeg daarin: Wat is de stand van zaken?  Op 28-01-2018 vroeg de uit Engeland overgevlogen FORB initiator Ruby Paul via een interview aan de B of Joy grondlegger: Wat is de toekomst van bankieren?  Op 13-02-2018 heeft DVM-TV het interview deel 5 met de B of Joy grondlegger online geplaatst. Meer nieuwtjes volgen.

 

> December 2017 | Wij hopen in 2018 wederom mooie voortgang te delen. We zijn gestart met de ontwikkeling van de B of Joy betaalapplicatie (PDF). De app is gebaseerd op de 3e generatie blockchain technologie. Wij koppelen deze technologie aan de URA munt. Deze app beschikt over de modernste technologieën en specificaties. Lees meer hierover in de Nieuwsbrief (PDF) van deze maand samen met andere nieuwtjes.


> November 2017 | DVM-TV heeft deze maand deel 4 van het opzienbarende vijfdelige interview met de grondlegger van de B of Joy gepubliceerd. Zie deel 4: Onthullingen door een insider. Sinds enige tijd gaan er geruchten de ronde dat de grondlegger van B of Joy, Ronald Bernard, dood is. Hij is in leven en heeft een boodschap voor ons allemaal!

 

> Wil je eerder nieuws lezen? Lees dan verder via: Nieuwsoverzicht.

 


 

De lezing ‘Baas in eigen Bank, voor welvaart en welzijn’

Voor Nederland en België zijn lezingen in voorbereiding. Zodra een lezingsdatum definitief geboekt is, wordt deze hieronder gepubliceerd. Doe mee en organiseer ZELF ook een B of Joy lezing. Je initiatief en mogelijkheden om een lezing te organiseren, kan je bij ons aanmelden via Contact.

 

> De oude lezing uit 2016, 'Vrij en Blij uit de crisis met een nieuwe Bank en Munt' is volledig online te zien via: Lezing!

 

Contact UnitedPeople Foundation

Let op! In Nederland geeft B of Joy uitsluitend lezingen vanaf 80 personen aan bedrijven, organisaties en particulieren.        
UITZONDERINGEN: Alle GVA, GVL en Non-profit aanvragen. Deze worden per aanvraag op aantal en extra mogelijkheden bekeken. 

Lezingen België> Michael Sabbe geeft in België namens United People unieke B of Joy toplezingen voor welvaart en welzijn. Als econoom geeft hij een heldere uitleg over het op schulden gebaseerd geldsysteem en de invloed ervan op ons dagelijks leven. Er wordt gekeken naar echte oplossingen, het basisinkomen en wie er werken met- en aan nieuwe systemen. Doe met ons mee en organiseer ZELF een lezing. Het zelf organiseren van een lezing kan je bij ons aanmelden via Contact.

 

Lezingen Nederland > Zondag 8 april 2018 wordt om 15:30 u de TOP-lezing ‘De onstopbare coöperatieve (r)evolutie, voor welvaart en welzijn’  gegeven. Deze lezing geeft uitzicht op positieve verandering, voorspoed en welzijn voor iedere deelnemer via een coöperatieve pro-life fairtrade bank i.o. Attentie: Deze lezing volgt na de lezing van Ole Dammegård: Reserveer op tijd, want vol is vol. De lezing is georganiseerd door Studium Generale Breda en DVM-TV te Breda. Informatie en reservering!

 

> Dinsdag 15 mei 2018 wordt om 20:00 u de TOP-lezing ‘Baas in eigen Bank, voor welvaart en welzijn’  gegeven. Deze lezing geeft uitzicht op positieve verandering, voorspoed en welzijn voor iedere deelnemer via een coöperatieve pro-life fairtrade bank i.o. Inloop vanaf 19:30 u. Attentie: Reserveer op tijd, vol is ook echt vol. De lezing wordt georganiseerd door Gezond Verstand Lezingen op locatie Bloeinest, Ruijsstraat 65a, 5988 AA Panningen, Informatie en reservering!

 

> Dinsdag 22 mei 2018 wordt om 19.45 u de TOP-lezing ‘Baas in eigen Bank, voor welvaart en welzijn’  gegeven in Partycentrum Slenkenhorst, 3847 LR Harderwijk. Info volgt z.s.m.

 

Ontvangen reacties op de lezing >“Ik heb zitten lachen en huilen. Wat een aangrijpende lezing en fantastische oplossingen. Er is weer hoop. Dank jullie wel voor alle inspanningen. Ik doe mee.”

> "Erg leuk en inspirerende lezing. Ik wil dat jullie je doelen bereiken. We hebben die transformatie van het geldsysteem heel hard en snel nodig."
> "Ik was op de lezing en ik ben zeer enthousiast. Ik kreeg een déjà vu, want ik stond ook aan de wieg van de oprichting van de Triodos Bank."
> "Het was vanavond inderdaad een TOP-lezing met Ronald. Het zangduo Paul en Carla paste er met hun passende songs perfect in."
> “Ik merkte tijdens en na de lezing dat veel deelnemers mega-enthousiast zijn. Wat een bevlogen man is deze spreker.”
> "Wat hebben wij genoten van de geweldige presentatie door Ronald."
> “N.a.v. deze lezing: ik ben diep geraakt en wil graag meedoen. Liefde overwint alles.”
> "Nog veel dank voor de inspiratie die er tijdens de lezing vanaf spatte."

 


 

Ons bewustzijn veranderen

Eenheid in diversiteit

Er zijn oplossingen om samen uit de spiraal van schaarste te komen op weg naar voorspoed. Toonaangevend wetenschappelijk onderzoek vertelt ons: Het bewustzijn is de drijvende kracht achter verandering. Groei boeken op het gebied van bewustzijn betekent het maken van echte, blijvende, duurzame vooruitgang.
Als het bewustzijn beseft hoe krachtig en rijk we zijn als eenheid in diversiteit, dan verandert de wereld met ons mee. Als je wilt weten wie er de macht heeft? Volg dan het geld. Wij laten je zien dat we via het geld de macht hebben weggegeven aan het financiële systeem, multinationals en hun puppets in de politiek. Het is tijd om op te staan. Alleen door onze macht terug te nemen, kunnen wij de wereld veranderen.

Interviews Wij geven interviews over kansen die laten zien dat we het zelf in de hand hebben. Interviews die goed zijn voor het lichaam, geest, bewustzijn, onze planeet en o ja, de portemonnee. Ons initiatief en geld zijn geen doel op zich, maar een middel om hogere doelen te bereiken. Onze hogere doelen zijn een rechtvaardige samenleving en gezonde economie.

Daar staat B of Joy als burgerinitiatief van professionals voor. De B staat zowel letterlijk als figuurlijk ook voor Beweging. Een beweging waarmee we Nederland teruggeven aan de burger. Wij geven in Nederland en België lezingen aan bedrijven, organisaties en particulieren. Als je geïnteresseerd bent in onze lezingen of interviews, meld je dan aan bij United People Foundation via contact.

Contact UnitedPeople FoundationDoe mee...

 

Onder de filmpjes staat een overzicht van gepubliceerde interviews.

 

Het interview rechtsonder (Geld! Volgens de B of Joy, geen doel maar een middel ) is per onderwerp beluisteren. Klik daarvoor op de volgende onderwerpen: (1) Het oude systeem (2) De renteheffingen (3) Proeftuin Nederland (4) De URA munt (5) Politiek Den Haag (6) B of Joy Beweging - “Ronald heb ik ervaren als een presentator die zonder toeters en bellen zijn verhaal voor het voetlicht brengt met een geheel eigen overtuigingskracht”  - Marian van der Veen.  

 

      

      

 

Kijk hier regelmatig. Het interviewoverzicht wordt verder uitgebreid. > 13-02-2018 | DVM-TV interview met de grondlegger van B of Joy waarin onthullingen worden gedaan over de werkelijke lokale machten. Zie: Deel 5.

> 28-01-2018 | De FORB initiator Ruby Paul uit Engeland vroeg aan de B of Joy grondlegger: Wat is de toekomst van bankieren?
> 14-01-2018 | VitaliFeiten interview met de grondlegger van de B of Joy. Paul Van Der Sluijs vroeg daarin: Wat is de stand van zaken? 

> 12-12-2017 | Al enige tijd doen geruchten de ronde dat de grondlegger van B of Joy dood is. Hij is in leven en heeft een boodschap voor ons allemaal!

> 08-11-2017 | DVM-TV interview met B of Joy grondlegger waarin hij antwoorden geeft op de veelgestelde vragen n.a.v. deel 1 en 2. Zie: Deel 4.

> 26-08-2017 | Koen Haegens schrijft in de Volkskrant een anti campagne artikel over de grondlegger van B of Joy met insinuaties en misinterpretaties.
> 22-08-2017 | DVM-TV interview met B of Joy grondlegger waarin hij antwoorden geeft op de veelgestelde vragen n.a.v. deel 1 en 2. Zie: Deel 3.
> 09-06-2017 | DVM-TV interview met de grondlegger van B of Joy waarin onthullingen over de werkelijke machten worden besproken. Zie: Deel 2.
> 27-04-2017 | Het DVM-TV interview met de grondlegger van B of Joy ging viraal via vele kanalen door de schokkende onthullingen. Zie: Deel 1.

> 06-04-2017 | Een andere kijk op geld. PM Heilmann in gesprek met Pioniers Magazine over B of Joy en de rol van geld. Lees het boeiende Interview.

> 17-01-2017 | Wordt Nederland wakker? B of Joy breekt door in de media. Een interview met de grondlegger van B of Joy is te lezen in de Volkskrant.

> 10-10-2016 | Debat met experts Anthony Migchels, Ad Broere en initiator B of Joy over geld, banken en nieuwe mogelijkheden. Klik op HIER om te kijken.

> 25-05-2016 | Een uur durend interview op Pateo Radio, met Dr. Johan Oldenkamp en de initiator van B of Joy. Klik op Interview om te luisteren.

> 11-05-2016 | Interview op Radio Finding Voices, met Irma Schiffers, Jeroen Ghuijs en John Diks en B of Joy initiator. Klik op Interview om te luisteren.

 

Contact UnitedPeople Foundation